Het goede gevoel van 

Pluimveehouder Elly 
"Ik was al in een zeer vroeg stadium betrokken bij de plannen voor Volwaard", vertelt Elly. "Toen deze concreter werden en er gezocht werd naar pluimveehouders, heb ik het er thuis over gehad. We besloten op de kleinere locatie van ons bedrijf, over te gaan op Volwaard-kippen. Samen met andere pluimveehouders hebben we toen alles in gang gezet. Tekeningen voor de hokken, vergunningen aanvragen bij de gemeente. Door dit samen te doen ging het soepeler en sneller. Het bevalt goed, de Volwaard kippen zitten alweer enige tijd in onze stal.

,
Diervriendelijk
Elly vervolgt: "Waarom wij voor Volwaard hebben gekozen? Het is een diervriendelijker manier van werken. De normale manier van kippen houden ervaren wij als redelijk stressvol: het is altijd weer de vraag of de kuikens iedere dag goed groeien. Bij Volwaard gaat het allemaal wat langzamer, en dat is goed voor de dieren en ook rustiger voor ons.


,
Het goede gevoel van Joris Bergmeester:
"Ik ben een fanatiek sporter. Vorig jaar heb ik intensief getraind voor de marathon en uiteindelijk heb ik ook deelgenomen aan de marathon van New York. Wt een belevenis was dat, ongelofelijk. En ik hem m ook helemaal uitgelopen. Natuurlijk ben ik kritisch als het om voeding gaat. Mij vind je dan ook altijd lezend in de supermarkt, ik wil graag weten wat overal in zit. Ook ik heb ik dus Volwaard ontdekt. Een eerlijk product voor een normale prijs, waarbij rekening wordt gehouden met het welzijn van de dieren. Eigenlijk ligt het zo voor de hand, dat je je afvraagt waarom het er nu pas is. Mij kun je in ieder geval als vaste gebruiker noteren. Want als je weet dat die dieren een beter leven hebben gehad, smaakt het ook gelijk een stuk beter.
,